jump to navigation

Åpenhet mai 23, 2007

Posted by polyamori in forhold, Glimt fra livet, Kjærlighet, På søk, polyamorøs teori, polyamori, polyamory, relasjoner, Trofasthet.
trackback

De eneste du trenger å være åpne for i et polyamorøst forhold er de som du er involvert i, og i de som er involvert i deg. Så sant naboen, Jens Stoltenberg, Marianne Aulie, Fedon Lindberg, Dagbladet, politiske partier eller dagsrevyen ikke er en del av dine forhold behøver du ikke å si noe til noen av dem.

Siden kommer det et valg hvor det er dere som må avgjøre dette i felleskap, om venner, famile, barn, foreldre, kolleger skal være en del av de som vet hva du lever.

Det beste med å ha åpnet opp for venner og kjente er at jeg slipper å være så vag, om jeg så må svare på noen spørsmål og tåle en del replikker og forklaringer, så er det verdt å ikke svare tåkete og å vike unna. Men det krever styrke og tålmodighet, som å forklare forskjellen mellom polygami og polyamori enda en gang.

Om du velger å gå på julebord eller begravelse med dine to kjærester, så er det dere som velger om dere gjør det i åpenhet eller holder det skjult.

*

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: