jump to navigation

Lenker mars 30, 2007

Posted by polyamori in Lenker, På søk, polyamorøs teori, polyamori, polyamory.
trackback

Her er noen steder som kan gi bakgrunn for hva polyamory er.

Norsk Wikipedia er et naturlig sted å begynne.Her er et sted å lese definisjoner, og å vite hva rammeverket og historien rundt polyamori er. Ennå er den ikke skrevet ferdig. Hvis den noensinne blir det. Her kan du også lete fra engelsk Wikipedia, på fransk Wikipedia, tysk Wikipedia og alle de andre språkene hvor polyamori/polyamorie/polyamory/polyamour er beskrevet. Alle har sine lokale variasjoner.

Polyamory Weekly. En amerikansk podcast som har holdt på siden 2005, hvor ulike relasjoner og temaer taes opp. Anbefales. It´s not all about the sex.

Gaysir er et nettsted for homofile, bifile og lesbiske. De har en temagruppe som heter nettopp polyamori, dessuten en som omhandler åpne forhold. Polyamori er uavhengig av legning og tiltrekning.

Søk på Google: Polyamori. Her dukker en del av det som står på norsk/svensk opp om polyamori, særlig hvis du søker på sider på norsk.

Søk på Google: Polyamory. Her får du engelske sider, og også sider på dansk. De velger å bruke på den engelske formen for ordet.

Søk på Google: Compersion. Som en motvekt til sjalusi. Det norske ordet er kompersjon, som kan defineres som gleden over at den du er glad i har det godt. Det behøver ikke å være seksuelt.

Flere gode linker?

*

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: